Вагітність: Спіруліна vs БАДи

Вагітність є одним з  найпрекрасніших етапів у житті жінки. Але як показує практика, навіть якщо вагітність протікає чудово, організм майбутньої мами виснажується. Найчастіше це повязано з нестачею корисних речовин, які так необхідні для здорового розвитку плоду та хорошого самопочуття жінки.

В наш час матусі  ретельніше відносяться  до свого здоров’я і харчування та часто задаються питанням: які вітамінні комплекси кращі, а які приймати не варто.  За останні кілька років вчені кардинально змінили відношення до БАДів. Науковці довели, що синтетичні вітамінні комплекси, у яких є все і трохи більше – не найкращий вибір для вагітних.

Вітаміни та мікроелементи БАДів залишаються лікарськими препаратами, користь і шкоду яких визначить для вас лише фахівець, бо організм кожної жінки є особливим. Якщо ви хочете уникнути побічних дій від фармацевтичних препаратів, спробуйте з перших днів планування сім’ї приймати органічні полівітаміни, які мають беззаперечний ефект для жінкок до- , під час вагітності та в період лактації.

Що є джерелом органічних полівітамінів?

  • Всі натуральні продукти, природньо вирощені без агрохімії та добрив (екологічно чисті овочі, фрукти, зелень та суперфуди).

Розглянемо найпопулярніший суперфуд у світі – спіруліну.

Екологічно чиста Спіруліна росте лише в двох озерах на планеті – Чинхай (Китай) та Чад (Африка).

озеро Чинхай Китай Спіруліна

Чим Спіруліна краща за неорганічні (фармацевтичні) БАДи:

  1. Засвоюється швидко та легко (біодоступність 100%);
  2. Найвища поживна цінність серед всіх продуктів на Землі;
  3. Передозування неможливе;
  4. Побічні реакції відсутні;

Необхідні поживні речовини для майбутніх мам, що є в спіруліні. (на 100 грам продукту):

Вітамін В9 (фолієва кислота). Слід пити на етапі, коли ви тільки плануєте малюка. Це профілактика пошкоджень нервової трубки плоду для побудови здорової психіки майбутньої дитини,  – 8 мкг.

Вітамін В6 (піридоксин). Один з головних помічників в знятті нудоти, зниження нервовості та усунення спазмів і судом м’язів у першому триместрі, також допоможе попередити набряки. А з 8-го тижня вагітності вітамін В6 потрібен плоду для розвитку центральної нервової системи,  – 0,64 мкг.

Вітамін А. Необхідний компонент для росту плода, розвитку зору, скелета і нервової системи. Важливо: перевищення дози може спричинити ваду серця і проблеми дитячої нервової системи, – 170 мг.

Вітамін С. Обов’язковий для повноцінного розвитку плаценти, захисту материнського імунітету, утворення оболонок плідного яйця, – 0,5 мг.

Вітамін Е.  Сприяє коректній роботі плаценти, що нерідко попереджає викидень. Крім того, він необхідний  на етапі планування вагітності  для врівноваження місячного циклу, – 5,36 мг.

Вітамін Н. Утворюється мікрофлорою кишечника матері, допомагає засвоєнню поживних речовин, – 4 мкг.

Йод. Потрібен  для нормалізації обміну речовин, профілактики швидкого набору ваги, слабкості, ламкості волосся, – 9,0 мкг.

Залізо. Попереджає  зниження маткового тонусу, появи м’язевої слабкості і розвиток анемії,  – 80,0 мг.

Кальцій. Потрібен для правильного розвитку нирок та скелета дитини. – 560,0 мг.

Особливості застосування Спіруліни під час вагітності та в період лактації :

  1. Щоденний регулярний прийом;
  2. Рекомендована добова доза 10-15 грам;
  3. В чистому вигляді або в смузі.

Лікарі рекомендують максимально наближене до природи джерело корисних речовин!

Натуральна ТОП Спіруліна
суперфуд БАД детокс дієта

А ми рекомендуємо Вам Топ Спіруліну!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *